уторак, 20. септембар 2011.

Uručena donacija Societe generale banke


U utorak 20.09.2011. godine, u Maloj sali Gradske kuće Grada Užica, sa početkom u 12:00 časova, održana je  konferencija za medije i svečana primopredaja tri savremena lap top računara - donacija Societe Generale banke Srbija (Sosijet ženeral banka Srbija), Gradskom kulturnom centru u Užicu.

Računare su Milošu Milojeviću, v.d. direktoru Gradskog kulturnog centra u Užicu, uručili Goran Lapčević direktor za poslove sa privredom za Region Zapadne Srbije Societe Generale banke i Rada Pavlović, upravnica Ekspoziture Užice.

Donacijom tri savremena lap top računara omogućen je i unapređen rad Gradskog kulturnog centra koji je do sada otežano funkcionisao bez neophodne tehničke opreme.

Pored rada zaposlenih, savremeni lap topovi će, nakon adaptacije objekta Gradskog kulturnog centra kroz projekat “Kulturni most između planine i ravnice – stvaranje lokalne kulturne politike kroz saradnju i razmenu Užica i Pančeva“, koji realizuje Grad Užice u partnerstvu sa Gradom Pančevom, a koji je finansiran od strane Delegacije Evropske Unije u Republici Srbiji u okviru programa Exchange 3, biti korišćeni kao neophodna tehnička podrška za intrenet klub namenjen mladim Užičanima i za interaktivnu učionicu namenjenu edukaciji dece školskog uzrasta.

Nadamo se da je donacija tri savremena lap top računara samo početak uspešne saradnje između Societe Generale banke i Gradskog kulturnog centra u Užicu i da predstavlja dobar primer koji će slediti i druge uspešne firme, banke i koorporacije i na taj način uzeti aktvinu ulogu u poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice. Нема коментара:

Постави коментар