понедељак, 14. мај 2012.

„И МИ ИМАМО ТАЛЕНАТ“


Етно удружење „Завичај“ и Етно парк „Терзића авлија“, уз подршку Града Ужица, а са партнерима Радио Сан Ужице, ТВ-5 Ужице и Основном школом „Алекса Дејовић“ – Севојно спроводе у периоду од 15. маја до 15. новембра програм афирмације младих талената Града Ужица, под називом „И МИ ИМАМО ТАЛЕНАТ“.
 Циљ програма је подршка младим талентима, будућим носиоцима културно-спортског и научног живота Града Ужица, њихово представљање широј јавности и потенцијалним спонзорима као и прикупљање средстава за њихово даље усавршавање у својим областима, ширење њиховог позитивног утицаја на вршњаке кроз организовање наступа у локалним тв, радио и писаним медијима где ће представити свој рад, умећа, таленат, резултате, као и проблеме чије решавање би допринело њиховом даљем напредовању.
Програм се реализује кроз аудицију пријављених, два елиминациона наступа пред стручним жиријем и публиком за време две постојеће манифестације и завршним концертом 10 одабраних најталентованијих кандидата пред публиком, жиријем и потенцијалним спонзорима ( представницима банака, привредних субјеката, привредника ...) када ће се изабрати и најуспешнији представници за 2012. годину. За учеснике финалног концерта претходно обезбедиће се учешће у емисијама локалних ТВ и радио медија, као и штампање заједничког флајера са профилима учесника који ће бити послати на адресе потенцијалних спонзора, тако да ће се шира јавност упознати са свим кандидатима и пре финалног представљања на сцени.
На аудицију се могу пријавити до предвиђеног рока (16. Јуна, 2012. године), појединци или групе, са територије Града Ужица, као и појединци који су са седиштем ван ове теритрије али су чланови организације, клуба, школе или удружења чије је седиште са територије Града Ужица. Све остале информације као и пријавни формулари се могу добити путем е-маила drco1234@open.telekom.rs,  или на телефон 063/8439-866. О терминима и  местима аудиција пријављени кандидати биће благовремено обавештени.

Организациони одбор

Нема коментара:

Постави коментар