среда, 15. август 2012.

I MI IMAMO TALENAT

Etno udruženje „Zavičaj“ i Etno park „Terzića avlija“, uz podršku Grada Užica, a sa partnerima Radio San Užice, TV-5 Užice i Osnovnom školom „Aleksa Dejović“ – Sevojno sprovode u periodu od 15. maja do 15. novembra program afirmacije mladih talenata Grada Užica, pod nazivom „I MI IMAMO TALENAT“.
Cilj programa je podrška mladim talentima, budućim nosiocima kulturno-sportskog i naučnog života Grada Užica, njihovo predstavljanje široj javnosti i potencijalnim sponzorima kao i prikupljanje sredstava za njihovo dalje usavršavanje u svojim oblastima, širenje njihovog pozitivnog uticaja na vršnjake kroz organizovanje nastupa u lokalnim tv, radio i pisanim medijima gde će predstaviti svoj rad, umeća, talenat, rezultate, kao i probleme čije rešavanje bi doprinelo njihovom daljem napredovanju.
Program se realizuje kroz audiciju prijavljenih, dva eliminaciona nastupa pred stručnim žirijem i publikom za vreme dve postojeće manifestacije i završnim koncertom 10 odabranih najtalentovanijih kandidata pred publikom, žirijem i potencijalnim sponzorima                      (predstavnicima banaka, privrednih subjekata, privrednika ...)  kada će se izabrati i najuspešniji predstavnici za 2012. godinu. Za učesnike finalnog koncerta prethodno obezbediće se učešće u emisijama lokalnih TV i radio medija, kao i štampanje zajedničkog flajera sa profilima učesnika koji će biti poslati na adrese potencijalnih sponzora, tako da će se šira javnost upoznati sa svim kandidatima i pre finalnog predstavljanja na sceni.
Na audiciju se, u okviru II poziva mogu prijaviti do predviđenog roka (25. septembra, 2012. godine), pojedinci ili grupe, sa teritorije Grada Užica, kao i pojedinci koji su sa sedištem van ove teritrije ali su članovi organizacije, kluba, škole ili udruženja čije je sedište sa teritorije Grada Užica. Sve ostale informacije kao i prijavni formulari se mogu dobiti putem e-maila drco1234@open.telekom.rs, ili na telefon 063/8439-866. Nastup odabranih kandidata iz II poziva sa odabranih 11 kandidata iz I poziva, pred publikom i zirijem, odrzace se u nedelju, 2. septembra u okviru manifestacije Jesen u Zlakusi, kada ce se izabrati 10 finalista za finalno vece u Uzicu .

Нема коментара:

Постави коментар