петак, 4. мај 2012.

Jelen top 10 turneja stiže u Požegu

Nakon uspešnih koncerata u Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Vranju i Somboru Jelen top 10 turneja se nastavlja koncertom 4. maja u sportskoj hali u Požegi.




U Sportskoj hali u Požegi nastupiće Block Out, Bjesovi, Kanda Kodža i Nebojša, Darkwood Dub, grupa Sharks Snakes and Planes imaće svoj prvi nastup na ovogodišnjoj Jelen top 10 turneji, a Obojeni program će publici predstaviti pesme sa upravo objavljenog albuma “Kako to misliš: mi“.

Obojeni program je i prošle godine bio među nosiocima Jelen top 10 turneje: “Možda je to prošle godine i bila avantura, ali ovoga puta je turneja podignuta na znatno viši nivo - pre svega u profesionalno-tehničkom smislu. Mislim da je Jelen top 10 turneja od velike važnosti za domaću rok muziku. Podjednako je značajna i za bendove i za publiku“, izjavio je pred nastup u Požegi Branislav Babić – Kebra, pevač Obojenog programa.

Ulaz na koncert je besplatan, a fanovi facebook stranice Jelen Top 10 učešćem u mini kvizu znanja dobiće još jednu priliku da pre koncerta upoznaju omiljene domaće rokenrol zvezde, saopštili su organizatori.

http://www.youtube.com/watch?v=CYhCsBvfy2s&feature=player_embedded

Нема коментара:

Постави коментар